Fodertilskud

Mælkeerstatning til hvalpe Esbilac og til killinger KMR. Dette bruges supplerende sammen med opblødt foder, men især indenfor de første 4 leveuger, hvis tæve eller hunkat ikke kan producere tilstrækkeligt mælk, eller er bortløben/påkørt mv.
 
Der føres 2 typer tilskud af EFA olier, nemlig Livets Olie til især større hunde. Denne olie produceres af planteolier presset på blomster, samt hørfrø og kæmpe natlys olie og er iøvrigt ikke konserveret men koldpresset. Olien er ekstremt rig på de vigtige N3 fedtsyrer, men indeholder også et balanceret forhold af N6 samt N9 olier. Livets olie leveres frossen og holder ialt 6 måneder efter optøning. Dosis er 1 - 3 teskeer/dag afhængigt af vægt.
Til de mindre hunde samt til katte bruges
Viacutan olie i en speciel pumpe eller som tabletter.
Olierne kan gives som et værdifuldt tilskud til en god kvalitet fuldfoder. Især ved fældningsproblemer eller hudproblemer i retning af kløe og allergi opfordres ofte til disse EFA olie tilskud. Det samme gælder ved ledproblemer som gigt eller Osteoarthrose.

Flex Vital Omega er et tilskud indholdende Glucosamin, MSM , visse mineraler sammen med EFA 3 olier og bruges til ledpatienter som omtalt under Ledbehandling, Ledpatienter mv. Disse produkter hjælper genopbygningen af ledbrusk, samt medvirker til at mildne symptomerne i led som allerede er angrebet af gigt eller Osteoarthrose.

Jeg har igennem 10 - 15 år brugt disse fodertilskud med rigtig god virkning og generel positiv tilbagemelding fra ejere (og deres hunde/katte) i langt hovedparten af tilfældende (70 - 90 %).
Produkterne er ofte medvirkende til at nedsætte brugen af smertestillende medicin eller allergi medicin til at dæmpe kløe.
Zoolac samt Prokolin eller Canicur er alle midler som virker via en pro Biotika effekt på mave/tarm kanalen, og kan være et værdifuldt tilskud ved problemer med diarre, opkast eller forstoppelse. Det kan samtidigt bruges for at mindske gener ved antibitotika behandling.

Fish Bites er godbidder lavet af fiskehud, der er tandrensende og indeholder N3 fiskeolier.
Kødben af dyrehud er rene og gode godbidder som tåles godt af de fleste hunde. Fåes i 2 størrelser, men suppleres muligvis i femtiden.

Billeder af disse produkter er påvej til hjemmesiden i løbet af foråret 2012 !

 
Sulsted Dyreklinik  ·  Knut Hamsunsvej 4A  ·  9381 Sulsted  ·  Tlf.: 98 26 11 10  ·  Web: www.sulsteddyreklinik.dk