Hvem er vi?

Sulsted Dyreklinik er bygget i 1987 af dyrlæge Ole Søvsø samt dyrlæge Ørum. Klinikken er arkitekttegnet og bygget fra grunden. Overtaget af Fagdyrlæge Mogens Allan Nielsen i Juli 2008.
Klinikken er udstyret med seperate rum til de mange undersøgelser, og der er mulighed for luftning på græsplænen samt vand ude foran klinikken. Parkering er gratis og der er plads til at holde i skyggen eller væk fra vejen.
VENTEVÆRELSET: Ligger sammen med kontoret ved indgang af hoveddøren.

KONSULTATION 1: Hoved konsultation med laboratorie instrumenter til  blodprøver, urinprøver, mikroskopi samt seperate øjen og øreundersøgelser. Der findes en vægt til primært hunde og en bordvægt til mindre dyr som katte, killinger/hvalpe /gnavere/ildere mv.
Alle dyr sundhedsundersøges før f.eks. vaccinationer, bedøvelser eller tandrensning og det samme gælder for røntgen og operationspatienter, således at videre behandling er optimal.

KONSULTATION 2: Tandrensning, Laserbehandling samt Røntgenundersøgelser. Røntgenfremkaldelse er digitaliseret i 2011 for at sikre optimal optagelse. Der er stort hæve/sænkebord og meget kraftigt lys til tandrensningen.

OPERATIONSRUM: Udstyret med Matrix anæstesi, egen O2 (Ilt) forsyning , hæve/sænkebord samt kraftig Operationslampe. Der er isolerende underlag for at hindre afkøling, både i OP samt Tandrensning. Endvidere gives der ofte væske behandling under eller efter OP.

BURRUM: Her kan patienter vågne stille og roligt og varmt på Fat Boy underlag med varmende tæpper over sig og uden generende lys.
Ved afhentning af operationspatienter/tandrensningspatienter fra burrummet eller OP rummet, bruges der ofte udlevering via bagdøren, hvor man umiddelbart kan parkere sin bil tæt på. Medbring gerne tæpper mv. 

Tidsbestilling

Hverdage ml 8-10 samt 13-16

E Mail: mail@sulsteddyreklinik.dk. Vagtdyrlæge oplyses Tlf. svarer.

RENGØRING: Klinikken støvsuges, rengøres og vaskes overalt hver eneste dag. Der bruges specielle desinficerende midler med regelmæssigt interval.

 

Klinikken hjemmeside er nyoprettet i 2012. Der er planlagt opdateret hjemmeside i 2019/2020, med integration af Facebook.

 

Facebook siden Sulsted Dyreklinik er oprettet iløbet af 2014. Her ses mange beretninger samt vises billeder fra klinikken og dagligdagen samt operationer og diverse behandlinger.

Tidsbestilling: hverdage mellem kl. 8-10 samt 13-16