Klinikken

Sulsted Dyreklinik er en arkitektbygget Dyreklinik fra 1987, hvor de oprindelige ejere Ole Søvsø og Dyrlæge Ørum byggede klinikken i fællesskab.
Klinikken har seperate rum som venteværelse, 2 konsultationsrum, røntgenrum, selvstændigt operationsrum med anæstesi, samt opvågningsrum/burrum til indlagte patienter.
Ved starten af min overtagelse i 2008, forestod en gennemgribende renovering af klinikudstyret, såvel det administrative, som det kliniske udstyr. Klinikken har således fået nye hæve/sænke borde overalt, nyt OP lys samt specielt lys til tandrensning og til hudundersøgelser. Der er opsat nyt røntgenudstyr, nyt anæstesi udstyr, ny digital fremkalder til røntgen, ny tandunit samt en total renovering af alt operationsudstyr.

I 2011 er der endvidere indkøbt Laser udstyr til smerte behandling og til supplerende behandling af OP patienter mv. Fra 2009 - 2011 er der opsat aircondition overalt i klinikken, for at sikre komfortable forhold for såvel dyr, ejere , dyrlæge og medarbejdere hele året.
Vores burrum har store bløde/varme FatBoy liggeunderlg overalt, ligesom borde til operation og tandrensning har specielle isolerende underlag til de bedøvede dyr som behandles.I venteværelset er der normalt kun en patient ad gangen således at de dyr som skal behandles ikke stresses unødvendigt.

Tidsbestilling

Hverdage ml 8-10 samt 13-16

E Mail: mail@sulsteddyreklinik.dk. Vagtdyrlæge oplyses Tlf. svarer.

I 2016 og 2017 er nye hvide lofter, samt nye udsugninger skiftet overalt i klinikken. Endvidere er samtlige døre og vinduer nu udskiftet til Træ/Aluminium. I 2015 er Vetvision opdateret og vi er overgået til elektronisk aftale kalender.

I 2017 er Hæmatologi HM 5 samt ny Tandrenser Unit Vetpro 1000 unit indkøbt.

I 2019 er der udskiftet i alt 40 meter hegn, samt foretaget murer arbejde skorsten og sokkel. Have vedligeholdt af anlægsgartner.

I 2020 ansættelse af VSP elev Malin Asatani Krebs samt NY hjemmeside

Tidsbestilling: hverdage mellem kl. 8-10 samt 13-16