Personalet

Mogens Allan Nielsen - Dyrlæge

  • Født i 1964 i Sønderborg.
  • Opvokset i Aalborg med skolegang på Vester Mariendal Skole.
  • Gymnasieuddannelse på Hasseris Gymnasium.
  • Kandidat fra KVL (Kongelig Veterinær Landbohøjskole) fra 1989 efter uddannelse i
  • København i årene 1982 – 1989
  • Ansat i blandet praksis i Lemvig Dyreklinik 1989 – 1994
  • Brenderup Dyrehospital 1994 -1995
  • Brunder Dyrehospital 1995 – 2007
  • Sulsted Dyreklinik fra 1/7 2007

 

Fagdyrlæge uddannelsen er en overbygning til den almindelige kandidat uddannelse som dyrlæge, og foregik ved siden af arbejdet igennem et 3 årigt kursusforløb på Brunder Dyrehospital, 2003 – 2006. Via min Fagdyrlæge uddannelse har jeg et godt netværk til andre dyrlæger, og har indimellem henvisninger til Dyrehospitalet City Syd og Århus Dyrehospital samt til Løkken Dyreklinik. Bruger løbende de gode kursus tilbud FHK under fagdyrlæge foreningen, samt BSAVA kongressen i Birmingham eller lignende, sidst i 2018.

Jeg er bosiddende i Aalborg og kører gerne turen til klinikken dagligt.

Som privat person er jeg meget glad for sport, så jeg cykler, løber samt svømmer så ofte jeg kan komme til det. Siden 2010 har jeg været aktivt medlem af Ålborg Roklub og sponsor siden 2011 same sted. Således ses reklameskilt fra klinikken på gavlen ved Ålborg Roklub. De hyppige cykelture er rart efter mange timer i klinikken. Man mangler frisk luft og det afstresser rigtig godt. Besøg i regionen ved Nice i Frankrig i 2012 samt 2015, under kyndig vejledning af firmaet Virbac, har givet uforglemmelige oplevelser i bjergene !!

De seneste 20 år har jeg været sportsdykker og har derigennem fået mange pragtfulde oplevelser såvel i de nordiske landeNorge/Sverige som i Rødehavet(Egypten) og Middelhavet (Tyrkiet). Maldiverne i 2011 var fantastisk og min første gang i det Indiske Ocean. Mange flotte større fisk som hajer, rokker og endda hvalhaj på 14 meter. Sidste dykkertur var i 2017 i Filippinerne, Bohol, med meget flot korealrev samt talrige store skildpadder.

Tidsbestilling

Hverdage ml 8-10 samt 13-16

E Mail: mail@sulsteddyreklinik.dk. Vagtdyrlæge oplyses Tlf. svarer.

Nicoline Djernis Kolind - Veterinær Sygeplejerske

Nicoline blev ansat som nyuddannet Veterinær Sygeplejerske fra Dronninglund Dyreklinik, i perioden marts 2013 til marts 2014. Nicoline er bosat i Dronninglund .Nicoline var altid kompetent og faglig dygtig og assisterede til alle opgaver, inkl. operationer, tandrensninger, røntgen, samt specielle opgaver som Hæmacolor farvninger og mikroskopi.

 

Introducerede desuden elektronisk kalender i Vetvision, inden overgang til arbejde for Dyrenes beskyttelse i det nye internat i Hjallerup i 2014. Er pt. også tilkalde vikar i Frederikshavn Dyrehospital 2015/2016. Billede findes i Facebook fra 2013-2014 med mange gode smil.

Mia Nørgård Bøgh - Veterinær Sygeplejerske

Ansat i Oktober 2017 på en foreløbig 2 års start kontrakt til grundforløbet på skolen Hansenberg i Kolding. Mia er selvstændig, og kommer altid præcist om morgenen, samt aktiv hele dagen. De mange områder som der skal uddannes i tager vi et af gangen, og Mia er en aktiv støtte med telefonisk booking af alle aftaler, fodersalg, udlevering af håndkøbs produkter og godkendte recept pligtige midler. Desuden assistance ved tandrensninger, røntgen, laser behandlinger, samt talrige operationer, hvor klargøring og desinfektion er essentiel. Efterhånden udvides der til blodprøver, væske behandlinger, udtagelse af diverse prøver fx svampeprøver og skrab. Mia er i klinikken i resten af 2019, og skal så formentlig videre på sidste 3 del af VSP uddannelse, da min klinik ikke er godkendt til komplet uddannelse. Hertil kræves enten en fast sygeplejerske eller en ekstra dyrlæge samtidigt.Talrige gode billeder findes på Facebook siden for Sulsted Dyreklinik.

Malin Asatani Krebs.

Ansat i Januar 2020. Været i praktik i klinikken flere dage i 2019. Afsluttet Hasseris Gymnasium og været frivillig på Dyrenes beskyttelse i Hjallerup i 2019, samt arbejdet i Nymarksminde mini Zoo. Ejer af to katte og bosiddende i Nørresundby. Flittig og arbejdsom med Japanske rødder.

Mille Lynnerup Skinbjerg - VSP elev

VSP elev Mille Lynnerup Skinbjerg har været fast ansat siden 1/10 2022, og været i oplæring fra 1/7 2022 sammen med Sandra Kjær. Mille har været et stort aktiv siden hun startede, og har de seneste 6 måneder været under hastig oplæring i alt fra telefonisk kontakt, Vetvision planlægger , støtte til de mange daglige konsultationer, samt betydelig hjælp omkring tandpatienter, røntgen og de mange standard operationer klinikken tilbyder.
Herudover har vi haft temmelig mange mere komplicerede og akutte operationer, hvor både Mille og Sandra har assisteret Mogens med forberedelse, bedøvelse, opvågning samt overvågning.
Vi har også taget hul på blodprøver, mikroskopier, væskebehandling mv.
Den bedre opbakning har givet Mogens flere muligheder for at supplere med diagnostiske undersøgelser på blod, urin,sticktest, mikroskopi mv. samt tilvælge flere patienter til blodprøver, væskebehandling , otoskopi, laserbehandling osv.
Desuden har Mille været en uvurderlig hjælp ved de mange nye online tjenester, både via Apotek, Kruuse, E Vet, Hills samt Hunde & Katteregister.
I begyndelsen af 2023 starter Mille på første del af skolen Hansenberg i Kolding, og er pga. de første 6 måneder i klinikken meget vel forberedt.

Sandra Kjær - VSP elev

VSP elev Sandra Kjær som har været i klinikken siden 1/7 2021, og fast ansat 1/10 2021. Sandra fik fin oplæring sammen med Malin Asatani Krebs i 3 måneder, og hun har siden været en dygtig og lærenem sygeplejerske, som nu netop har afsluttet sit andet 3-4 måneders forløb på Hansenberg i Kolding. Sandra har et naturligt talent for at få dyr og ejers tillid, og har allerede god erfaring i at hjælpe omkring operation, overvågning, opvågning, patienter til tandrensning, røntgen, samt blodprøver . Endvidere den vigtige daglige kontakt i telefon, samt assistance til alle behandlinger i klinikken.
Samtidig er jeg glad for at Mille og Sandra arbejder virkelig godt sammen når de er samtidig i klinikken imellem skole ophold. 
Sandra vil afslutte sit grundforløb i klinikken i slutningen af 2023.

Tidsbestilling: hverdage mellem kl. 8-10 samt 13-16