Foder

Klinikkens fodersortiment er fra Hills og kaldes Prescription Diet samt Vet Essentials.
Hills Science Plan, der kan købes i specialle foderbutikker, har ikke den samme råvarekvalitet som Prescription Diet. Desuden er der i alle Prescription Diet fodertyperne, taget hensyn til specielle sygdomsproblemer, eller forebyggelse af disse via tilsætning af fodertilskud. Disse fodertilskud, f.eks. fiskeolie, glucosamin, L Carnithin, antioxidanter, eller forsurende midler koster selvfølgelig noget ekstra i forhold til Hills Science Plan foder.

 

For killinger, hvalpe samt voksne hunde der fungerer uden særlige problemer, men som evt. lider af tandsten, findes Vet Essentiels for både hund og kat til en pris ca. 10-15 % under special diæterne fra Prescription Diet. Råvare kvaliteten er også meget høj her, men der er ikke så høje niveauer af kost tilskud i foderet, som derfor nogle gange skal suppleres med enten Livets Olie(Omega 3,6, og 9 fedtsyrer) eller Arthroflex Omega(Glucosamin, Fedtsyrer mv.).

 

Vedrørende priser på foderet koster det ca. 5 kr/dag for hunde optil 10 kg, 10 kr/dag for hunde optil 25 kg, 15 kr/dag for hunde af store racer optil 40 kg. For katte er prisen 4-5 kr/dag afhængig af størrelse og diæt type, men kan undtagelsesvis nå 6-7 kr/dag ved en special diæt som JD (led),ID(mave/tarm) eller KD(nyre/lever).

 

God fodring er forebyggelse af sygdomme, samt ofte reduktion af dyr medicin med mange bivirkninger. Samtidigt er det lettere at styre vægten med god kvalitet foder. God fodring er essentiel for hud/kløe patienter.

Tidsbestilling: hverdage mellem kl. 8-10 samt 13-16