Hills Vet Essentiels Katte


Foder til steriliserede katte fra 6 - 12 mdr. alderen og videre til ca. 8 år. Herefter kan der bruges Vet essentiels Mature Adult.
Der er reduceret indhold af fedt og dermed kalorier for at forebygge fedme efter sterilisation. Øget mængde fiberindhold hjælper til at holde tarmen iorden, og til at rense tænderne, idet der skal tygges igennem de lidt større bidder.
Indholdet af L carnithin er højt for at fedtforbrænding kommer i vejret, og indholdet af fedtsyrer Omega 6 er forhøjet for at pelsen/huden holdes sund. 
Mineral indholdet er formindsket og urinen holdes sur for at mindske tendensen til urinvejs sten og urinvejs infektion. Derudover et ekstra højt niveau af E vitamin som antioxidant.
Foderet findes i 3 kg, samt 10 kg i klinikken.

Foder til killinger samt drægtige katte, der understøtter vækst, samt mælke og foster produktion. Foderet har en høj energidensitet med øget mængde kalorier og smagsforbedring for at sikre tilstrækkelig ernæring, også til katte med sygdom eller efter operation (rekonvalscenter).
Indholdet af Omega 3 er forhøjet, hvilket gavner udvikling af syn og hjerne ( indlæring). Omega 6 indholdet er forhøjet for at gavne hud/pels.
Protein niveauet og Calcium samt D vitamin er forhøjet for at sikre korrekt knoglevækst og mælkeproduktion/fosterproduktion.
Naturlige fibre giver en god fordøjelse og E vitamin niveau er forhøjet for at hjælpe immunsystemet imod dannelse af frie radikaler.
Foderet findes i 3 kg og 8 kg i klinikken. 

 

Sulsted Dyreklinik  ·  Knut Hamsunsvej 4A  ·  9381 Sulsted  ·  Tlf.: 98 26 11 10  ·  Web: www.sulsteddyreklinik.dk