Hvem er vi?

Sulsted Dyreklinik er bygget i 1987 af dyrlæge Ole Søvsø samt dyrlæge Ørum. Klinikken er arkitekttegnet og bygget fra grunden. Fungerede som klinik i blandet praksis, med stor og smådyrs praksis indtil 2008, hvor dyrlæge Mogens Allan Nielsen overtog klinikken fra Ole Søvsø og gjorde den til en ren smådyrsklinik uden udkørende praksis.
Klinikken er udstyret med mange seperate rum til de mange undersøgelser, og der er mulighed for luftning på græsplænen ude foran klinikken.
Venteværelset ligger sammen med kontoret ved indgang af hoveddøren. Konsultation nr. 1 er hovedkonsultation med laboratorie instrumenter til både blodprøver, urinprøver, mikroskopi samt seperate øjen og øreundersøgelses instrumenter. Der findes også en vægt til store dyr, primært hunde og en bordvægt til mindre dyr som katte, killinger/hvalpe /gnavere/ildere mv.
Alle dyr sundhedsundersøges før f.eks. vaccinationer, bedøvelser eller tandrensning og det samme gælder for røntgen og operationspatienter, således at videre behandling er optimal.
I konsultation 2 foregår tandrensning, Laserbehandling samt røntgenundersøgelser. Røntgen er digitaliseret i 2011 for at sikre så god en optagelse som muligt. Der er stort hæve/sænkebord og meget kraftigt lys til tandrensningen.
Den anden del af bygningen huser operationsrum samt et komfortabelt burrum med plads til 3 - 4 indlagte patienter. Operationsrummet er udstyret med moderne Matrix anæstesi, hæve/sænkebord samt kraftig operationslampe. Burrummet har store Fatboys i alle rum, samt varmende underlag og tæpper, idet afkøling gerne skal modvirkes efter bedøvelse.
Klinikken har også et kundetoilet og et mindre køkken samt rengøringsrum. Øvrige bygninger er en dobbelt garage samt et udendørs lukket skur med fryseropbevaring af aflivede dyr til kremering.
Ved afhentning af operationspatienter fra burrummet eller andre bedøvede patienter fra konsultation 2, anvendes bagdøren ofte for at være så skånsom som muligt overfor dyrene, der stadigt kan være påvirkede af bedøvelsesmidler og usikre på benene. Generelt er der ikke overnattende patienter, idet næsten alle dyr er mest trygge i vante omgivelser.

Klinikken støvsuges, rengøres og vaskes overalt hver eneste dag, da antallet af hunde, katte og klienter giver konstant belastning af hår, samt fodtøj mv. Vi vasker specielt ved akutte sygdommer eller løbetid hos tævehunde mv.

Klinikken hjemmeside er nyoprettet i 2012, og designet vil være det samme fremover, men både billeder og tekst samt "nyheder" vil skifte igennem året. Der er planlagt "professionelle" billeder i praksis samt udarbejdelse af informationsfolder, men tidhorisont er pt. ikke besluttet grundet travlhed.

Facebook siden Sulsted Dyreklinik er oprettet iløbet af 2014. Her ses mange beretninger samt vises billeder fra klinikken og dagligdagen samt operationer.

 


Sulsted Dyreklinik  ·  Knut Hamsunsvej 4A  ·  9381 Sulsted  ·  Tlf.: 98 26 11 10  ·  Web: www.sulsteddyreklinik.dk