Medarbejdere

Nathja Bartholomæussen Rold.
Bosiddende i Aalborg. Ejer af hunden Tikko.
Startede i maj 2009, og stoppede som fast medhjælp i Oktober 2010.
Ansat som funktionær, 2 -3 dage/uge, sideløbende under uddannelse på Aalborg Universitet som Sociolog. Opstart af kandidat eksamen fra 1/9 2010 til 1/9 2012.
Stor medvirken som organisator af vejledninger og lister vedrørende Håndkøbsmidler, Foder, Utensilier og Rengøringsmidler for hele klinikken.
Status som ferieafløser når det passer med uddannelsen, og med stort kundetække, især omkring "nye klienter" til Sulsted Dyreklinik.
Nathja har i øjeblikket afsluttende projekt indenfor Politiet , Socialforsorgen og Psykiatrien i et tværfagligt samarbejde. Projektet ventes færdigt i 2012.

Nathja besluttede i 2012 at udvide sin Bachelor uddannelse og blive Kandidat på Aalborg Universitet, hvilket lykkedes med flot resultat i 2015. Seneste fastansættelse er Seritronic Aalborg i ledende stilling fra efteråret 2015. Stort tillykke ønskes herfra.Eva Oczki.
Bosiddende i Sulsted. Ejer af hundende Roxy og Basse hvalpen Tiko, samt ialt 3 heste. Roxy blev afløst af Shakira i 2014, og Tiko er nu stolt voksen Doberman samt ansvarlig for flot kuld Doberman hvalpe i året 2015 afslutning.
Ansat som funktionær og afløser for Nathja i efteråret 2010, med dækning ialt på 4 af ugens dage. Eva er uddannet på Teknisk skole og Handelsskole og har arbejdet en årrække som Materialist og Counter Manager i Mates.Eva har også erfarring fra plejesektoren samt rengøringsfirmaer og som delvist selvstændig.
Evas vigtigste rolle er at få dagligdagen til at fungere i klinikken, især med telefoniske aftaler, fodersalg, salg af håndkøbsmidler, rengøring, oprydning og organisation af de mange papirer som til hverdag tilflyder klinikken.
Eva assisterer også ved forskellige operationer, tandrensninger, røntgenoptagelser samt hjælper i overvågningen af indlagte og opererede dyr, og i mange mange andre situationer med kunde/klient kontakt.
Med sit smittende gode humør, morgenfrisk og præcis på slaget er det en uvurderlig hjælp til dyrlægen og dagligdagen med de mange klienter og dyr i klinikken. Eva blev genansat i 2014 efter knapt et år med anden beskæftigelse, og i den forbindelse ansat på fuld tid.

Nicoline Djernis Kolind:

Nicoline blev ansat som nyuddannet Veterinær Sygeplejerske fra Dronninglund Dyreklinik, i perioden marts 2013 til marts 2014. Nicoline er bosat i Dronninglund og lykkelig ejer af gravhund samt kæreste Simon. Nicoline var altid kompetent og faglig dygtig og assisterede til alle opgaver, inkl. operationer, tandrensninger, røntgen, samt specielle opgaver som Hæmacolor farvninger og mikroskopi. Introducerede desuden elektronisk kalender i Vetvision, inden overgang til arbejde for Dyrenes beskyttelse i det nye internat i Hjallerup i 2014. Er pt. også tilkalde vikar i Frederikshavn Dyrehospital 2015/2016. Billede indsættes snarest i 2016.


 Sulsted Dyreklinik  ·  Knut Hamsunsvej 4A  ·  9381 Sulsted  ·  Tlf.: 98 26 11 10  ·  Web: www.sulsteddyreklinik.dk