Dyrlægen

Mogens Allan Nielsen
Født i 1964 i Sønderborg.
Opvokset i Aalborg med skolegang på Vester Mariendal Skole.
Gymnasieuddannelse på Hasseris Gymnasium.
Kandidat fra KVL (Kongelig Veterinær Landbohøjskole) fra 1989 efter uddannelse i København i årene 1982 – 1989
Ansat i blandet praksis i Lemvig Dyreklinik 1989 – 1994
Brenderup Dyrehospital 1994 -1995
Brunder Dyrehospital 1995 – 2007
Sulsted Dyreklinik fra 1/7 2007
 
Fagdyrlæge uddannelsen er en overbygning til den almindelige kandidat uddannelse som dyrlæge, og foregår ved siden af arbejdet igennem et 3 årigt kursusforløb. Der er i alt 6 ugers kursus samt 3 større skriftlige opgaver undervejs. Min uddannelse og afsluttende opgave i klinisk praksis blev gennemført på Brunder Dyrehospital, 2003 – 2006. Via min Fagdyrlæge uddannelse har jeg et godt netværk til andre dyrlæger, og har indimellem henvisninger til Dyrehospitalet City Syd og Århus Dyrehospital samt til Løkken Dyreklinik.

Jeg har siden år 2000 haft mindst 50 % arbejde på smådyrsområdet, men er nu på 100 % smådyrsarbejde i klinikken siden 2008. Gennem min samlede erfaring har jeg været i stand til at indkøbe en god kvalitet udstyr til klinikken, samt valgt et godt EDB system,  således at der kan føres en grundig journal over alle behandlinger og operationer. 
Jeg er bosiddende i Aalborg sammen med min kone Domilie E. Nielsen. Domilie er fra Filippinerne og uddannet lærer inden hun kom til Danmark i 2004. Vi blev gift i 2005. Fra 2007 startede Domilie på en sygeplejerske udannelse, og hun har hjulpet med organisation i klinikken mv. Hund har altid været fremragende i organisation og særdeles dygtig i brug af Excell mv.Domilie er efter endt uddannelse i 2010/2011 nu fast ansat som sygeplejerske i hjemmehjælpen i Nørresundby og taler flot dansk foruden fejlfrit Engelsk.

Undertegnede blev desværre skilt fra Domilie i 2014, men Sulsted Dyreklinik var ikke blevet til en succes uden hjælp fra Domilie og mine dygtige medarbejdere igennem tiden. Domilie fik permanent opholds tilladelse i Danmark i slutningen af 2013 efter lange 9 års venten.


Som privat person er jeg meget glad for sport, så jeg cykler, løber samt svømmer så ofte jeg kan komme til det. Siden 2010 har jeg været aktivt medlem af Ålborg Roklub og sponsor siden 2011 same sted. Således ses reklameskilt fra klinikken på gavlen ved Ålborg Roklub.

Jeg har altid interesseret mig meget for både Hi-fi og musik i næsten alle afskygninger. Senest i 2014/2015 er der investeret i Streaming fra internettet samt Netserver til lagring af CD er.Vandreture med fotografering er en af mine hobbyer og jeg har senest vandret på Læsø, Valmelenco (Italien), Yorkshire Dales(England), Alpe De Huez ( Frankring)samt Tyrol (Østrig). Desuden på Creta og i Catalonien i 2012 samt 2013. Turen gik til Manchester på besøg hos Per i 2013 også med vandring i Yorkshire området og langs den smukke kystlinje. Til min store glæde har Per, samt børnene Olivia og Maria besøgt Danmark i både 2014 samt 2015, og Olivia har taget sin nye kæreste Lewis med for at de sammen kunne opleve Danmark. Selv har jeg i 2014 og 2015 bla. været i Odessa og Kharkov , Ukraine, samt på aktiv cykelferie i samarbejde med Virbac i Frankrig i både 2012 samt 2015, en fantastisk oplevelse, inkl. 250 km hård træning i bjergene tæt ved Nice.


De seneste 15 år har jeg været en ivrig sportsdykker og har derigennem fået mange pragtfulde oplevelser såvel i de nordiske landeNorge/Sverige som i Rødehavet(Egypten) og Middelhavet (Tyrkiet). Sidst i Maldiverne i 2011 hvilket var fantastisk og min første ( og ikke sidste) gang i det IndiskeOcean.
Idet min bror er bosiddende i England/Manchester har vi også tit besøgt denne del af Europa og bla. vandret mange smukke ture i højlandet samt langs med kysten. De Engelske pubber og Bed&Breakfast er dejlige traditioner som vi nyder sammen med hans 2 børn Maria & Olivia.
Mine forældre Johan Allan Nielsen og Gurli Riis Nielsen er ny begge pensionerede, men lever et aktivt liv i Aalborg samt i deres sommerhus på Fur. 
Det er mit håb at Sulsted Dyreklinik kan bevares og at ånden fra Ole Søvsø kan udvikles sammen med min indlydelse igennem de næste mange år til gavn for såvel klienter som patienter. Det har været en fornøjelse at kunne fejre klinikken og julefrokoster sammen med Lone og Ole samt øvrige medarbejdere. Vi forsøger af bedste evne at opretholde denne tradition trods individuel travlhed.


Med Venlig Hilsen Mogens Allan Nielsen

 Sulsted Dyreklinik  ·  Knut Hamsunsvej 4A  ·  9381 Sulsted  ·  Tlf.: 98 26 11 10  ·  Web: www.sulsteddyreklinik.dk